Ένα μοναδικό ενθύμιο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση που μέσα από την μορφή του Σπύρου Μήλιου, αναδεικνύει την συμβολή της Χειμάρρας στην εμβληματική στιγμή του έθνους.

Μετά από αίτημα της Ένωσης Χειμαρριωτών, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία αποδέχθηκαν και συμπεριέλαβαν το πορτραίτο του Σπύρου Μήλιου στην έκδοση Συλλεκτικού Τευχιδίου 10 Αυτοκόλλητων Προσωπικών Γραμματοσήμων με τίτλο «ΕΛΛΑΔΑ 1821-2021 ΗΡΩΕΣ & ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ».

Η Ένωση Χειμαρριωτών προχώρησε στην έκδοση 30 μόνον Επιστολικών Δελταρίων (κάρτ ποστάλ) επί των οποίων έχει επικολληθεί αντίστοιχος αριθμός γραμματοσήμων. Φέρουν πάνω τους ατομικό αριθμό από το 1 εως το 30, έχουν λάβει επιπλέον σφραγίδα από τα ΕΛΤΑ και έχουν συλλεκτική αξία.

Τα αυθεντικά καρτ ποστάλ σφραγισμένα με το γραμματόσημο που απεικονίζει τον Σπύρο Μήλιο, δεν διατίθενται προς πώληση αλλά μόνο ως επιβράβευση σε όσους ενισχύουν με την συνδρομή τους την Ένωση Χειμαρριωτών. Όσοι επιθυμούν να εντάξουν το μοναδικό αυτό ενθύμιο στην προσωπική τους συλλογή μπορούν να απευθυνθούν στην Ένωση Χειμαρριωτών.

Τρόπος απόκτησης

  1. Με συνδρομή αξίας 150 ευρώ στον σύλλογο, προσφέρεται το καρτ ποστάλ με την συλλεκτική σφραγίδα των ΕΛΤΑ.

Δεδομένου του περιορισμένου αριθμού, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Εάν ενδιαφέρεστε να ενημερώνεστε για τις δράσεις της Ένωσης Χειμαρριωτών, συμπληρώστε τα στοιχεία σας.