Βεΐζης Πύρρος - Εμψυχωτής, μελωδία
Δημογιάννης Εντμόντ - Πάρτης
Κάρος Εντμόντ - Ίσο
Κοκδήμας Ευρυβιάδης - Ρίχτης
Μπελέρη Ειρήνη - Πάρτης
Μπελέρης Λέανδρος - Ρίχτης
Παπανικόλας Θωμάς - Πάρτης
Σάββας Κυριάκος - Κλώστης
Το πολυφωνικό τραγούδι της Χειμάρρας είναι τόσο παλιό όσο και η ίδια η Χειμάρρα. Ξεκινάει από τα βάθη των αιώνων και συνεχίζει να εκφράζει με έναν εκπληκτικό τρόπο τα πιο βαθιά σημεία της ψυχής. Τον πόνο, την χαρά, την προσμονή...
Ένα αρχέγονο ελληνικό είδος μουσικής που εκπαιδεύει με έναν εκπληκτικό τρόπο την συνύπαρξη χωρίς νόμους. Καλλιεργεί τον σεβασμό, την αξιοκρατία, την αλληλεγγύη, την αγάπη, την ευγένεια. Ξεχωρίζει από όλα τα μέρη του κόσμου όπου τραγουδούν πολυφωνικά. Δεν έχει σημεία εντυπωσιασμού, δεν έχει έπαρση, δεν αλλάζει την ιστορία! Αρκετές ομάδες έχουν προσπαθήσει να το υιοθετήσουν, να το αλλάξουν ειδικά στα Βαλκάνια αλλά δεν το έχουν καταφέρει. Αυτό το αρχέγονο ελληνικό είδος συνεχίζει να τραγουδιέται στην καρδιά της Αθήνας στην έδρα της Ένωσης Χειμαριωτών.
Tο πολυφωνικό τραγούδι της Χειμάρρας εκτελείται συνήθως από τέσσερις εκτελεστές, που μπορεί όμως να φθάνουν και τους δέκα, ενώ στην απλούστερη μορφή της υπάρχουν δυο εκτελεστές, είτε άνδρας είτε γυναίκα.
Στο πολυφωνικό τραγούδι υπάρχει μια αυστηρή ιεραρχία ανάμεσα στους τραγουδιστές, σε άμεση σχέση με την τεχνική και τον ρόλο του καθενός στην ομάδα. Υπάρχει ο κορυφαίος που τραγουδά την κυρίως μελωδία και λέγεται πάρτης, ο ρίχτης που αφήνει τη φωνή του να πέσει και με ένα επιφώνημα ρίχνει την τονικότητα του παρτή και οι υπόλοιποι οι οποίοι ισοκρατούν, κρατάνε δηλαδή το ίσο. Υπάρχει κι ένας ακόμα τραγουδιστής, ο κλώστης, που κάνει ιδιόμορφους λαρυγγισμούς με ψεύτικη φωνή κλώθοντας το τραγούδι.