Ανακοίνωση για τις αλβανικές βουλευτικές εκλογές της 25ης Απριλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Απριλίου από τις οποίες θα προκύψει η νέα κυβέρνηση της Αλβανίας, καλούμε όλους τους Χιμαραίους που έχουν την δυνατότητα, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Για την Χιμάρα η επιλογή είναι ξεκάθαρη: Δεν μπορεί παρά να καταψηφιστεί το καθεστώς του Έντι Ράμα που έχει θέσει τον τόπο μας στο στόχαστρο. Στα οκτώ χρόνια διακυβέρνησης Ράμα καταπολεμήθηκε όσο ποτέ άλλοτε μετά το 1990 η εθνική, θρησκευτική και πολιτισμική μας ταυτότητα. Το περιουσιακό ζήτημα έλαβε ακόμη πιο αρνητική τροπή για τους νόμιμους ιδιοκτήτες οι οποίοι βρέθηκαν εκβιαζόμενοι, έρμαιοι της διαπλοκής. Η οικονομική ανάπτυξη του τόπου εμποδίζεται σκόπιμα από την κυβέρνηση για να μην επωφεληθεί ο γηγενής πληθυσμός.

Έχοντας κατά νου την επόμενη μέρα και την θέση στην οποία επιθυμούμε να βρισκόμαστε, δηλώνουμε την στήριξή μας στην Ενωμένη Αντιπολίτευση «Συμμαχία για την Αλλαγή» στην οποία συμμετέχει το ΚΕΑΔ και στηρίζουμε τον υποψήφιο του στην περιφέρειά μας, Βαγγέλη Αναγνώστη.

Όσοι συμπατριώτες μας σκοπεύουν να μεταβούν από την Αθήνα στην Χιμάρα για να ψηφίσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:

+306938706886 - +306906102444 - +306947995088

Εάν ενδιαφέρεστε να ενημερώνεστε για τις δράσεις της Ένωσης Χειμαρριωτών, συμπληρώστε τα στοιχεία σας.