Συγκέντρωση και αποστολή φαρμάκων στην Χιμάρα

Μετά από δύο επιτυχημένες αποστολές φαρμάκων, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη πολλών ακόμη συμπατριωτών μας, προχωράμε σε μία ακόμη αποστολή με σκοπό να λάβουν τα φάρμακά τους όσοι δεν μπόρεσαν τις δύο προηγούμενες φορές.

Ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας, ότι δεν θα υπάρξει άλλη αποστολή μέχρι την λήξη των μέτρων περιορισμού μετακινήσεων και απαγόρευσης διέλευσης των συνόρων.

Όσοι ψάχνουν τρόπο να στείλουν φάρμακα στους συγγενείς τους που βρίσκονται στην Χιμάρα και δεν μπορούν να το κάνουν λόγω του κλεισίματος των συνόρων, μπορούν να τα φέρουν στην έδρα της Ένωσης Χειμαρριωτών (3ης Σεπτεμβρίου 13 5ος όροφος) την Πέμπτη, 9 Απριλίου από τις 06.00μμ μέχρι τις 08.00μμ. Άλλος τρόπος συλλογής των φαρμάκων δεν διατίθεται.

Προσοχή:

- Η δράση αφορά μόνο φαρμακευτικές αγωγές που οι συμπατριώτες μας λαμβάνουν από την Ελλάδα.

- Η Ένωση Χειμαρριωτών και η ΟΜΟΝΟΙΑ Χιμάρας, μεσολαβούν αποκλειστικά και μόνο ώστε τα φάρμακα να μεταφερθούν από την Αθήνα στην Χιμάρα.

- Δεκτά γίνονται δέματα για όλα τα χωριά του δήμου.

- Η παραλαβή των φαρμάκων θα γίνει στο κέντρο της Χιμάρας.

- Σχετικά με τους περιορισμούς που ισχύουν για την μετακίνηση των ενδιαφερομένων προς την έδρα της Ένωσης Χειμαρριωτών, συμβουλευτείτε την σελίδα forma.gov.gr

Εάν ενδιαφέρεστε να ενημερώνεστε για τις δράσεις της Ένωσης Χειμαρριωτών, συμπληρώστε τα στοιχεία σας.