Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ένωσης Χειμαρριωτών για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Μετά από δύο χρόνια είχαμε ξανά την ευκαιρία να βρεθούμε, να ανταλλάξουμε ευχές από κοντά και να γλεντήσουμε ανταμωμένοι.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου της Ένωσης Χειμαρριωτών, Θοδωρή Γκούμα ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου τονίζοντας την συνεισφορά προς την κοινότητά μας με τις επανειλημμένες αποστολές φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, κατά το διάστημα που τα σύνορα ήταν κλειστά και την δημιουργία της Τράπεζας Αίματος για τους συμπατριώτες μας.

Στην συνέχεια χαιρέτησαν ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Ελευθέριος Σκιαδάς, ο πρόεδρος της Ομόνοιας Χιμάρας Φρέντης Μπελέρης, ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της ΑΣΑ, Ανδρέας Κούρτης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος. Συγκινητική ήταν η παρουσία του λιονταριού της Χιμάρας, Πύρρου Δήμα. Παραβρέθηκαν επίσης στελέχη βορειοηπειρωτικών σωματείων με προεξέχοντα τα μέλη του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών «Άγιος Βασίλειος» από την Σάμο.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε με το Πολυφωνικό Συγκρότημα της Ένωσης Χειμαρριωτών, το οποίο τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται διαφυλάσσοντας και αναδεικνύοντας την πολιτιστική παράδοση του τόπου μας. Στην συνέχεια την ψυχαγωγία ανέλαβε η παραδοσιακή ορχήστρα του Κώστα Σταύρου με τον Χρήστο Αγγελή στο τραγούδι με το πρόγραμμά τους να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εκτός από τους παρευρισκόμενους, ευχαριστούμε θερμά όσους εργάστηκαν για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης και τους χορηγούς του συλλόγου μας:

Τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς προσέφεραν:

ΠΑΛΑΜΙΔΗΣ ΑΕΒΕ (PAL)

Hyggehome

D&S Boutique

Φοίνικας Lines

Ruci Tours

Shakesbeer

Umi Cocktail & Sushi

Kimonas Haircare

Manuel

Η βασιλόπιτα ήταν προσφορά του The Crust Factory

Η μαγνητοσκόπηση της εκδήλωσης είναι προσφορά της εταιρείας Weddland Photography

Την εκδήλωση συντόνισε η γενική γραμματέας του συλλόγου, Άννα Κατσελάνου.

Εάν ενδιαφέρεστε να ενημερώνεστε για τις δράσεις της Ένωσης Χειμαρριωτών, συμπληρώστε τα στοιχεία σας.