Ολοκληρώθηκε η τρίτη αποστολή φαρμάκων στην Χιμάρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τρίτη αποστολή φαρμάκων μετά το κλείσιμο των ελληνο-αλβανικών συνόρων από την Αθήνα προς την Χιμάρα.

Με την ολοκλήρωση της τελευταίας αποστολής που από κοινού διοργάνωσαν η Ένωση Χειμαρριωτών με την Ομόνοια Χιμάρας έχουν εξυπηρετηθεί συνολικά άνω των 300 οικογενειών σε όλον τον δήμο από την Παλάσα μέχρι την Νίβιτσα, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, εθνικής καταγωγής, και πολιτικής ταυτότητας.

Οι δράσεις αυτές δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την συμβολή κάποιων προσώπων που αν και δεν μπορούμε να αναφέρουμε τα ονόματά τους, θέλουμε να γνωρίζουν ότι τους οφείλουμε ευγνωμοσύνη.

Αυτό το Πάσχα, δυστυχώς πολλοί δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κάνουμε όμως ό,τι μπορούμε ώστε όταν τελειώσει όλο αυτό που ζούμε με την έξαρση της πανδημίας και τα περιοριστικά μέτρα, να βρεθούμε ξανά όλοι υγιείς δίπλα δίπλα με τους αγαπημένους μας.

Τέλος, όσους επικοινώνησαν μαζί μας για να μας εκφράσουν ευχαριστίες και συμπαράσταση, τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους που μας δίνει ηθικά εφόδια να συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας παρά τις δυσκολίες.

Με την πίστη στον Χριστό και την δική μας αδελφοσύνη, θα πάμε μπροστά τον τόπο μας.

Εάν ενδιαφέρεστε να ενημερώνεστε για τις δράσεις της Ένωσης Χειμαρριωτών, συμπληρώστε τα στοιχεία σας.